tilbake

Velkommen til felles samling for frivillige og brukermedvirkere

Kjære du som gir av din tid til å jobbe for kreftsaken i Nord-Norge. Det er med stor glede vi inviterer til en felles samling på vakre Sommarøy 24-26 mai 2024.

Tidspunkt
24.05.24 kl 16:00 - 26.05.24 kl 13:30
Påmeldingsfrist
08.04.24
Sted
Sommarøy Arctic Hotel Tromsø A
Bengt Holger Larsen, Skipsholmvegen 22, SOMMARØY
Ledige plasser
Antall ledige plasser:
39

Om arrangementet

Kjære du som gir av din tid til å jobbe for kreftsaken i Nord-Norge. Det er med stor glede vi inviterer til en felles samling på Sommarøy 24-26 mai 2024.  

Vi ønsker med denne samlingen å løfte det frivillige arbeidet og la dere bli kjent med Kreftforeningens nye strategi. Samlingen vil også være en arena for faglig påfyll, inspirasjon, erfaringsutveksling, gode menneskemøter og ikke minst masse gøy.  

Vi har invitert bauta, psykologspesialist, forfatter og foredragsholder Janette Røseth til samlingen vår. Hun vil snakke om håndtering av sterke møter med mennesker i utfordrende situasjoner og hvordan ta vare på seg selv i forbindelse med disse møtene.  

Samlingen er lagt til vakre Sommarøy og vi håper omgivelsene vil skape rammene for å styrke det viktige engasjementet vårt. 

Vi har plass til 100 deltagere på samlingen, så her er det første mann til mølla-prinsippet som gjelder. Hvis du vet at du ønsker å delta anbefaler vi derfor at du melder deg på med en gang. Hvis du vil dele rom med en med-frivillig er det fint at dere spesifiserer dette i skjemaet for påmelding 

Vi setter opp felles transport fra Tromsø sentrum fredag 24. mai klokka 16.15. Bussen kjører innom Langnes lufthavn på veien til Sommarøy. Hvis du er avhengig av fellestransporten er det viktig at du er på plass i Tromsø til avgang. Vi håper at dere benytter dere av fellestransport-muligheten.  

Vi avslutter programmet søndag 26. mai klokka 12.00, og setter opp felles busstransport fra Sommarøy til Tromsø klokka 13.30 etter felles lunsj.  

 

Vi ser frem til samlingen, og håper å se deg der!