Familiedag på Hunderfossen Eventyrpark

Kreftforeningen inviterer til en opplevelsesrik og eventyrlig familiedag på Hunderfossen Eventyrpark, 15. min. nord for Lillehammer. Arrangementet er for kreftrammede i Innlandet og er gratis for alle deltagere, men krever påmelding.

29.09.24 kl 11:00 - 29.09.24 kl 16:00
29.08.24
Hunderfossen Eventyrpark
Fossekrovegen 22, FÅBERG
Antall ledige plasser:

Kreftforeningen Innlandet inviterer til familiedag på Hunderfossen Eventyrpark!

Familiedager arrangeres for å skape hyggelige minner og for å legge til rette for å møte andre familier som er kreftrammet.

Arrangementet starter kl. 11.

Frivillige og ansatte i Kreftforeningen vil ønske dere velkommen og registrere oppmøte ved inngangen.

Frem til lunsj bruker dere parken fritt på egenhånd.

Felles lunsj kl. 13. som serveres i Trollsalen Restaurant.

I etterkant av lunsjen inviteres foreldre/foresatte til foredrag og samtale. Under denne seansen vil frivillige i Kreftforeningen sørge for aktivitet med barna.

Deretter møter de foresatte barna igjen og koser seg sammen resten av dagen.

Det vil være både frivillige og ansatte i Kreftforeningen tilgjengelig hele dagen.

Parken stenger og vi avslutter 16.00. Tusen takk for i dag og vel hjem!

NB! Hver deltager må registreres hver for seg,- dvs. en familie på 5 må sende inn påmeldingsskjema 5 ganger.

Overnatting og dekning av reise:

For deltagere med reisevei over 10 mil tilbys det overnatting fra lørdag til søndag (registreres i påmeldingsskjema).

Vi dekker reisekostnader etter Statens regulativ for alle. Refusjonsskjema deles ut under lunsjen.

Ved spørsmål ta kontakt med Hanne A. Midtmoen på epost: hanne.andresen.midtmoen@kreftforeningen.no eller telefon: 92819974.

*Kreftforeningens arrangementer er røyk- og snusfrie