Regionsamling Krafttak mot kreft 2022 - AGDER

Velkommen til regionsamling om Krafttak mot kreft 2022. Samlingen er for alle aksjonskomiteer i Agder.

10.01.22 kl 16:30 - 10.01.22 kl 19:00
07.01.22
Kreftforeningens distriktskontor Kristiansand
Dronningens gate 2a, KRISTIANSAND S

I møtet vil dere får en gjennomgang av hva dere skal gjøre fra januar og frem til aksjonen i mars, og hvordan selve aksjonsdagen i mars skal gjennomføres. Dere får god anledning til å stille spørsmål om alt dere måtte lure på.

Vi ønsker at hele komiteen deres deltar på denne samlingen. Viktig at hver enkelt person i komiteen melder seg på -  slik at vi vet hvor mye pizza vi skal bestille:)

Tid: Mandag 10. januar kl. 16.30-19.00. Sted: Møtet finner sted i Kreftforeningens lokaler i Kristiansand, Dronningens gate 2a.

Agenda:

Kl. 16.30 – 17.00: Det serveres pizza & drikke

Kl. 17:00: Velkommen

• Praktisk gjennomgang fra nå til og med aksjonsdagen
  • Hvordan skape engasjement
  • Kart
  • Presse
  • Digitale verktøy/verve bøssebærere
  • Informasjonsmøte
  • Kick-off
  • Veien videre

Kl. 19.00 Takk for i dag

Tusen takk for at dere ønsker å gjøre en forskjell for kreftsaken! Vi er takknemlige for å ha dere med på laget og ser frem til å treffe dere. Sammen skaper vi håp!

Velkommen!

Aksjonsteamet på Kreftforeningens distriktskontor i Agder