Oppstartsmøte på Vardesenteret

Velkommen til oppstartsmøte for alle erfarne frivillige på Vardesenteret!

Tidspunkt
23.09.21: kl 10:00 - 23.09.21: kl 11:30
Påmeldingsfrist
21.09.21
Sted
Vardesenteret OUS, Radiumhospitalet
Ullernchausseen 70 bygg J 5.etg, Ullernchauseen 70, OSLO
Pris
Gratis
Ledige plasser
11

Om arrangementet

Kjære frivillige, likepersoner og  frivillige jurister,
 
Jeg håper alle har hatt en fin sommer!
Så er endelig dagen her hvor vi kan se fremover og planlegge for at dere kan ta vakter på Vardesenteret igjen utover høsten! Dette gjelder foreløpig kun på dagtid.
 
Den 22. september kl 10-11.30, eller 23. september kl 10-11.30 inviterer vi til kick off/oppstartsmøte på Vardesenteret på Radiumhospitalet. Dette møtet er det obligatorisk å delta på for å få lov til å ta vakter. Kan du ikke på noen av datoene kan du ta kontakt med meg, så finner vi ut av det.
 
Dere må selv avgjøre om dere har lyst til å ta vakter eller vente til dere føler dere helt trygge. Vi har full forståelse for om man fortsatt ønsker å være forsiktig.
 
Vi oppfordrer dere til å ta koronavaksine, men vi kommer ikke til å be om å se vaksinepass.
 
På oppstartsmøte vil vi ønske dere velkommen tilbake, snakke om status og tilbud på Vardesentrene og OUS, sette dere inn i smittevernreglene og forklare hvordan man setter seg opp på vakt m.m.
 
Men, med så mye annet det siste halvannet året: Vi vet at det nå settes smitterekorder daglig, og at OUS’ retningslinjer kan endre seg. Vi må derfor være forberedt på at møtet muligens må holdes digitalt eller utsettes. Men dette får vi se på når vi nærmer oss datoen.

Inntil det: Hold av datoen, meld dere på og så sees vi!


Beste hilsener fra
oss på Vardesenteret, ved Nina