Opplæring frivillige i følgetjenesten

Opplæring for frivillige som ønsker å bidra i Kreftforeningens nye følgetjeneste. Kurset holdes digitalt i plattformen Blue Jeans. Opplæringen vil ha fokus på hygiene/smitteverntiltak, samt hva det vil innebære å være frivillig i en følgetjeneste. Påloggingsinfo vil sendes til de påmeldt kurset enten dagen før eller samme dag.

Tidspunkt
23.03.21: kl 12:00 - 23.03.21: kl 14:15
Påmeldingsfrist
21.03.21
Sted
Ikke oppgitt
Pris
Gratis
Ledige plasser
12

Om arrangementet

I forkant av deltakelse på kurset er det fint om dere tar en titt på en film Kreftforeningen har laget: https://www.youtube.com/watch?v=8UTlwf83qdI 


Mer informasjon om følgetjenesten finner dere her: https://kreftforeningen.no/vare-tilbud/kreftforeningens-kjoretjeneste/


Hvem kan bidra som frivillig i følgetjeneste? 

  • Du er frisk (og symptomfri) 
  • Du har førerkort 
  • Du har tilgang på bil eller kan kjøre en leiebil/delebil. Vi jobber med å få på plass dele-/leiebil avtaler og håper at vi vil ha biler tilgjengelig for lån til de som ikke har egen bil/kan bruke egen bil.) 
  • Du er ikke i risikogruppene for korona-smitte (se lenken til FHI’s nettsider: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/risikogrupper/?term=&h=1). Dette betyr at hvis du er over 65 år kan du dessverre ikke være med på denne aktiviteten før restriksjonene løses opp. 
  • Du har mulighet til å ta minimum 2 oppdrag i måneden (1 oppdrag er tur/retur) 
  • Du har mulighet til å bidra på dagtid, da de fleste kjøreoppdrag til lege/sykehus vil være på dagtid.