Opplæring for frivillige i kjøretjeneste

Opplæring for frivillige som ønsker å bidra i Kreftforeningens nye kjøretjeneste. Kurset holdes digitalt i plattformen Blue Jeans. Opplæringen vil ha fokus på hygiene/smitteverntiltak, samt hva det vil innebære å være frivillig i en kjøretjeneste.

Tidspunkt
02.06.20: kl 17:00 - 02.06.20: kl 19:00
Påmeldingsfrist
01.06.20
Sted
Ikke oppgitt
Pris
Gratis
Ledige plasser
5

Om arrangementet

I forkant av deltakelse på kurset er det fint om dere tar en titt på en film laget av den Irske Kreftforeningen som har hatt kjøretjeneste over flere år og som nå har laget en informasjonsfilm til sine frivillige i forbindelse med korona.


Mer informasjon om kjøretjenesten finner dere her: https://www.cancer.ie/ways-to-help/volunteer/become-a-volunteer-driver 

Filmen ser dere her: https://youtu.be/OU30LIGSo3Y 


Hvem kan bidra som frivillig i kjøre/følgetjeneste? 

  • Du er frisk (og symptomfri) 
  • Du har førerkort 
  • Du har tilgang på bil eller kan kjøre en leiebil/delebil. Vi jobber med å få på plass dele-/leiebil avtaler og håper at vi vil ha biler tilgjengelig for lån til de som ikke har egen bil/kan bruke egen bil.) 
  • Du er ikke i risikogruppene for korona-smitte (se lenken til FHI’s nettsider: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/risikogrupper/?term=&h=1). Dette betyr at hvis du er over 65 år kan du dessverre ikke være med på denne aktiviteten før restriksjonene løses opp. 
  • Du har mulighet til å ta minimum 2 kjøreoppdrag i måneden (1 kjøreoppdrag er tur/retur) 
  • Du har mulighet til å bidra på dagtid, da de fleste kjøreoppdrag til lege/sykehus vil være på dagtid.