Leseglede: Bokbad i Kreftforeningens Vitensenter

«Hver dag teller. Livet etter kreft.» Mange kreftrammede møter store utfordringer når kreftbehandlingen er avsluttet, utfordringer man ikke er forberedt på. Kreftkompasset med kreftsykepleier Lotta Våde har derfor satt seg fore å skrive en bok med konkrete råd om hva du selv kan gjøre for å mestre hverdagen, og for å hjelpe deg til å forstå at du ikke er alene om å oppleve tiden etter avsluttet behandling som utfordrende. Resultatet har blitt en bok som er både oppløftende, lettlest, fargerik og gir håp. Den består av pasienthistorier, faglig informasjon og gode råd, og innholdet er valgt ut i samarbeid med tidligere pasienter, pårørende og helsepersonell.

Tidspunkt
07.02.22 kl 12:00 - 07.02.22 kl 13:30
Påmeldingsfrist
07.02.22
Sted
Kreftforeningens Vitensenter
Kongens gate 6, Oslo, Inngang på hjørnet av Rådhusgaten/Kongens gate, OSLO
Ledige plasser
45

Om arrangementet

Kreftforeningen ønsker å invitere deg som på grunn av koronapandemien har fått kjenne på økt isolasjon og ensomhet. Her kan du treffe andre i samme situasjon og samtidig få nye impulser gjennom samtaler med et knippe forfattere om aktuelle bøker.  

 

Dørene åpner kl. 11.30. Det blir enkel servering og det vil være mulighet til å stille spørsmål, treffe forfatteren samt utforske Vitensenteret i tiden før eller etter bokbadet. Fra kl. 12.00 leder spesialsykepleier Heidi Brorson oss gjennom en samtale med forfatter.  

 

Bokbadet har et begrenset antall plasser og krever derfor påmelding. Kreftforeningens Vitensenter ligger i Kongens gate 6 i Oslo sentrum. Lokalet har universell utforming med inngang fra gatenivå.  

 

Bokbadene hadde ikke blitt til hvis ikke det hadde vært for Stiftelsen Dam. De er en av Norges største stiftelser som gir penger til helse- og forskningsprosjekter som skal gi bedre helse gjennom deltakelse, aktivitet og mestring for folk i Norge.