Kreftpasientens helsetjeneste- samhandling i Innlandet

Kreftforeningen inviterer til samhandlingsseminar. Kreftpasientens helsetjeneste i Innlandet Mål: Legge til rette for økt kunnskap om hverandres ansvar i et helhetlig pasientforløp, fra mistanke om kreft, utredning, behandling, utskrivning og rehabilitering. Bidra til å øke samhandlingskulturen mellom spesialisthelsetjenesten, kommunehelsetjenesten og helsefrivilligheten.

11.11.20: kl 18:00 - 11.11.20: kl 20:00
10.11.20
Ikke oppgitt

Kreftforeningen har gleden av å invitere til vårt årlige seminar med samhandling på agendaen.

På grunn av korona pandemien, så gjennomfører vi seminaret digitalt. Du vil få en bekreftelsesepost med lenke etter påmelding.

Med forbehold om endringer.

Velkommen og presentasjon av dagens tema : Samhandling til beste for kreftpasienten
ved distriktssjef i Kreftforeningen, Berit Jevnaker - 5 min

Kreftforeningen i ny tid
ved generalsekretær i Kreftforeningen, Ingrid Stenstadvold Ross - 15 min

Helsefellesskapet i Innlandet
ved spesialrådgiver i Sykehuset Innlandet, Sverre Sæther og seniorrådgiver i Kommunenes Sentralforbund Innlandet, Kristin Lorentzen - 25 min

Gode erfaringer under korona i samhandling mellom kommuner og Sykehuset Innlandet
ved administrerende direktør i Sykehuset Innlandet, Alice Beate Andersgaard - 15 min

Fastlegenes rolle i et samhandlingsperspektiv
ved kommuneoverlege i Etnedal,Tor Inge Kristianslund - 15 min

Brukermedvirkning er «livsviktig»
ved leder i brukerutvalget, Sykehuset Innlandet, Gerd Nonstad - 15 min

Samhandling! Hva viser resultatene fra forhåndsutsendt spørreundersøkelse?
ved kreftkoordinator i Valdres, Hege Birketvedt Eklund, og koordinator, pakkeforløp kreft i Sykehuset Innlandet, Grethe Hvithammer - 25min

Oppsummering
ved Berit - 5 min