tilbake

Invitasjon til regional samling

For at pasienter, pårørende og etterlatte skal få den støtten de trenger er det viktig at vi kjenner til hverandre. Vi ønsker derfor å samle frivillige, brukerrepresentanter, likepersoner og styreledere, samt en styrerepresentant fra hver pasientforening til samling på Montebellosenteret.

Tidspunkt
17.11.23 kl 18:00 - 19.11.23 kl 14:00
Påmeldingsfrist
30.09.23
Sted
Montebello
Kurstedvegen 5, MESNALI
Ledige plasser
Antall ledige plasser:
40

Om arrangementet

Det er i fellesskapet vi får til det beste for de vi er til for. 

Helgen vil ha et program som vil variere mellom felles faglige innlegg og paralellsesjoner med innhold ut ifra hvilken rolle du har.

Endelig program utarbeides i løpet av oktober, men "Sammen for kreftsaken i Innlandet" er et godt stikkord. 

  • Fredag kveld - Sosialt
  • Lørdag - Fokus som er relevant for alle. Hovedforedragsholder Halvor Haukerud fra Motarbeider.no
  • Søndag - Parallellsesjoner hvor vi i større grad kan velge det som er relevant avhengig av rolle du er i

--- --- ---

Montebello-senteret er en nasjonal helseinstitusjon som tilbyr kurs for personer som har/hatt kreft, og deres pårørende/nærstående. Det er det eneste senteret i hele Norge som tilbyr kurs til pårørende. Senteret har siden det ble åpnet i 1990 hatt over 30 000 personer på kurs der.

Bygget har  ca. 100 soverom, basseng, flere grupperom, treningskjøkken for kursdeltakerne, og ikke minst, et aktivitetsbygg med gymsaler og treningsanlegg.


Dårlig leder i MotarbeiderMotarbeider ble startet av Halvor Haukerud. Han er blant mye annet sivilingeniør, kulturprodusent og organisasjonsrådgiver. De første årene spredte de eder og galle mest for moro skyld. Litt om litt er frustrasjonsheving og målrettede misforståelser nå omgjort til kjedelig rutinearbeid. I takt med profesjonaliseringen dekker vi nå de fleste behov for organiserte nedturer, og jobber daglig med organisasjonsforverrende tiltak i såvel privat som i offentlig sektor. Se motarbeider.no for mer informasjon.