Informasjonsmøte om gruppelederrollen i Kreftforeningens hverdagshjelp

Vi ønsker oss flere gruppeledere i Kreftforeningens hverdagshjelp og inviterer til informasjonsmøte om gruppelederrollen for dere som ønsker å vite mer om rollen. Det blir matservering og tid til å bli bedre kjent.

12.03.24 kl 17:00 - 12.03.24 kl 19:00
11.03.24
Distriktskontor Trondheim
Prinsens gate 32, TRONDHEIM

En gruppeleder er en frivillig som har tid og lyst til å ta på seg noe mer ansvar og noen ekstra oppgaver.

I Kreftforeningens hverdagshjelp i Trondheim har vi hatt et gruppelederteam som har jobbet sammen for å drive tilbudet.

Gruppelederne har fordelt oppgaver som:

- arrangere sosiale treff for frivillige

- samtale med nye frivillige

- kontakte nye brukere

- følge med oppdrag i Nyby

- hjelpe til med markedsføring av tilbudet og rekruttering av nye frivillige

I tillegg følger gruppeledere opp frivillige, med spesielt fokus på å ta imot nye frivillige og hjelpe de i gang.

Vi ønsker å bygge et nytt gruppelederteam og håper mange er interessert i å få mer informasjon. Det er uforpliktende å delta, så meld deg på hvis du er litt nysgjerrig.