Gruppesamtale

Tusen takk for at du vil være frivillig for Kreftforeningen på Vardesenteret!

10.12.21 kl 10:30 - 10.12.21 kl 12:00
09.12.21
Vardesenteret OUS, Radiumhospitalet
Ullernchausseen 70 bygg J 5.etg, Ullernchauseen 70, OSLO

Som en introduksjon til oss, og fordi vi ønsker å bli bedre kjent med deg, vil vi invitere deg til en gruppesamtale den 10. desember kl 10.30-12.00. Samtalen vil finne sted på Vardesenteret på Radiumhospitalet. I denne samtalen skal vi sammen med andre som har meldt seg som frivillige snakke litt om Kreftforeningen, Vardesenteret, verdiene våre og litt om tilbudene vi har. Du får anledning til å stille spørsmål eller diskutere problemstillinger som du har tenkt på.
På denne måten får du et bedre inntrykk av hvem vi er, og vi et inntrykk av hvem du er.

Vardesenteret på Radiumhospitalet finner du i hotellbygget, Hotell Montebello, som ligger bak selve Radiumhospitalet. Du må opp i 5. etg og gjennom hotellrestauranten for å finne oss.

Skulle du ha noen symptomer på luftveisinfeksjon eller lignende må du holde deg hjemme.

Velkommen!