Gruppelederkonferanse for Innlandet

Dersom smittesituasjonen tillater det ønsker vi å samles på festningen i Kongsvinger fra 12.-13. november for en god middag og faglig- og sosialt påfyll fra Fredag ettermiddag til Lørdag ettermiddag.

12.11.21: kl 17:00 - 13.11.21: kl 16:00
31.10.21
Kongsvinger Festning
Festningen, KONGSVINGER

Vi begynner fredag ettermiddag med en innledning om hvordan frivilligheten i Kreftforeningen har utviklet seg i året som har gått, og hvordan vi sammen kan arbeide for å nå målet om "Bedre livskvalitet for pasienter og pårørende". Deretter spiser vi middag og pleier nye og gamle bekjentskaper.

I løpet av samlingen skal vi ta oss tid til å være sammen og gi tid til å utveksle erfaringer ønsker og planer.

Lørdagen bruker vi på temaet "Ledelse av frivillige" og herunder spørsmålene:

• Hva trenger du for å fungere enda bedre som gruppeleder?
  • Hvem er jeg som gruppeleder?
  • Hvordan møter vi nye frivillige og hvordan gjør vi frivilligportalen til en nyttig verktøy?
    • Hvem gjør hva og hvordan?

Endelig agenda for dagen er ikke satt, men kommer når det nærmer seg.

Dersom du har tematikk du finner spesielt interessant så er vi mottakelige for innspill!

Ved spørsmål, kontakt Gaute Holthe

E-post: gaute.holthe@kreftforeningen.no