Frokostmøte om kreft og arbeidsliv

1 av 3 nordmenn får kreft i løpet av livet, og flere rammes av alvorlig sykdom. Hva gjør du når en ansatt hos deg rammes?

29.02.24 kl 08:00 - 29.02.24 kl 10:00
25.02.24
Quality hotel Waterfront Ålesund
Nedre Strandgate 25-27, ÅLESUND

I anledning åpning av nytt Vardesenter i Ålesund i september 2024 inviterer vi til frokostmøte om kreft og arbeidsliv. Vardesenteret er et mestringssenter for kreftrammede, pårørende og etterlatte og blir fysisk lokalisert i i et nybygg i tilknytning til kreftavdelingen på Ålesund sykehus.

Kreft, eller annen alvorlig sykdom, vil før eller siden treffe de fleste av oss. Enten som leder, kollega eller arbeidstaker.

Hva gjør du når en ansatt får kreft eller annen langvarig sykdom?

Hvordan kan du legge til rette for at denne personen kan komme tilbake i jobb?

Og hvorfor skal du våge å gi sjansen og ansette personer som har hull i CV-en på grunn av sykdom?

Torsdag 29.februar inviterer Kreftforeningen og NHO Møre og Romsdal til frokostmøte hvor du får noen av svarene.

08.00: Velkommen, mingling og servering av frokost

08.30 Innledning og velkommen

v/Tom Anders Stenbro, distriktsleder Kreftforeningen

08.40: NHOs perspektiv og erfaringer

v/Lene Trude Solheim, regiondirektør NHO Møre og Romsdal

08.50: Litt innenfor er bedre enn helt utenfor – hvilke behov har kreftpasienter og hva bør arbeidsgivere gjøre?

v/ Hanne Hovde Bye, spesialrådgiver Kreftforeningen

09.10: "Arbeid med støtte," et arbeidsmarkedstiltak i NAV

v/ metodeveileder Lene Kløven og jobbespesialist Cecilie Skrede Høidal i NAV Ålesund

09.25: Erfaringer i møte med kreftpasienter

v/ Rosalind Kobbevik, kreftkoordinator Ålesund kommune

09.40En kreftpasients erfaringer

Dialog mellom kreftkoordinator Rosalind Kobbevik og Joanna

09.50: Spørsmål fra salen og avslutning.

Velkommen til et frokostmøte hvor vi håper du får ny innsikt og praktiske verktøy slik at du og din bedrift gjør en forskjell.