tilbake

Erfaringssamling for Kreftforeningens veivisere

Kreftforeningen inviterer til nasjonal erfaringssamling for Kreftforeningens veivisere. Vi skal utveksle erfaringer, lære og med hverandre og utvikle tjenesten.

Tidspunkt
10.06.22 kl 19:00 - 11.06.22 kl 15:00
Påmeldingsfrist
23.05.22
Sted
Kongens gate 6
OSLO
Påmeldingsfristen for kurset er utløpt

Om arrangementet

Kreftforeningens Veivisere er et tilbud i Trondheim, Levanger, Arendal og Bergen. Stavanger er i oppstartsfasen, på Steinkjer rekrutterer vi etter frivillige, og Hamar-regionen setter i gang i løpet av våren. Forhåpentligvis kommer vi i gang i Oslo i løpet av 2022 også. Det har vært en spennende og lærerik oppstart for dette viktige prosjektet. I denne læringsprosessen er det viktig for oss å ha med oss deres erfaringer som frivillige videre i videreutviklingen av tilbudet Kreftforeningens Veivisere.  


Vi inviterer derfor til erfaringssamling 10.-11. juni 2022 og vi håper at du har lyst, anledning og mulighet til å bli med å dele dine erfaringer med oss. Det vil bli faglig påfyll, workshops, refleksjoner og diskusjoner.


 

Detaljert program vil komme. Oppstart med felles middag fredag kveld kl. 19.30. Avslutning kl. 15.00 lørdag.  


Det vil bli bestilt hotell og flybilletter sentralt – oppgi ønsket tidsrom for avreise og hjemreise i påmeldingsskjemaet, det samme gjelder hvis du har behov for overnatting fredag-lørdag. Evt tog-billetter bestilles av hver enkelt.  


Vennligst oppgi hvis du har noen allergier i påmeldingsskjemaet.