Digitalt aktivitetskurs for Hverdagshjelpen

Kreftforeningen inviterer nye frivillige til digitalt aktivitetskurs for Hverdagshjelpen. Husk å ta e-læringskursene i forkant av dette kurset.

03.12.20: kl 17:30 - 03.12.20: kl 19:00
02.12.20
Ikke oppgitt

Å være kreftsyk kan skape store omveltninger i hverdagen, og praktiske gjøremål må ofte overlates til andre. Dette kan bli et stort ansvar for på-rørende barn og voksne, og en utfordrende situasjon for den syke. Vi vet at Hverdagshjelpen kan gjøre en stor forskjell i hverdagen:

«De hjalp meg veldig i en periode da jeg var meget syk. Fikk energi av at de hadde vasket huset mitt, og jeg tok selv fatt på arbeidsoppgaver.»

Som frivillig vil du gjennomføre besøk til kreftrammede og hjelpe med konkrete gjøremål. Deltagelse på basis-/aktivitetskurs er obligatorisk for å være frivillig i Hverdagshjelpen.

FØR kurset må du ha gjennomført e-læringskursene «basisopplæring» og aktivitetskurset «hverdagshjelpen.» Kursene finner du her.

Agenda:

Bli kjent med tilbudet Hverdagshjelpen

Bli kjent med rollen din som frivillig i Hverdagshjelpen

Lære å bruke Nyby