Adventstreff og faglig påfyll for frivillige i følgetjenesten, hverdagshjelpen og veiviserne

Kreftforeningen, distriktskontor Trondheim, inviterer til adventstreff for alle frivillige i Kreftforeningens følgetjeneste, hverdagshjelpen og veiviserne. Vi møtes på Broen restaurant på Scandic Nidelven. Der blir det først et faglig program på ca.1 time før vi blir servert en 2-retters middag. Anita Kokkvoll fra LHL-klinikkene vil fortelle om deres dagrehabiliteringstilbud til kreftpasienter i Trondheim, samt om rehabilitering for kreftpasienter under og etter behandling. Tema de vil snakke om er fysisk aktivitet og trening etter kreftsykdom, med mulighet for å stille spørsmål både om opplegget til LHL eller andre relevante tema. Gi beskjed hvis det er noen matallergier vi trenger å vite om. Vi gleder oss til å møte dere og håper dere kan komme. Hilsen Gina og Hanne.

06.12.21 kl 17:30 - 06.12.21 kl 20:00
01.12.21
Scandic Nidelven
Havnegata 1-3, TRONDHEIM

Påmeldingsfristen for kurset har utløpt.

Påmeldingsfristen for kurset har utløpt.